top of page

Bruiloft tips

Wanneer schakel je een ontwerper in en vanaf wanneer verstuur je nu een save the date of een trouwuitnodiging?

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende timings per onderdeel, ter indicatie.

Tussen de 9 - 12 maanden 

van te voren

Begin: Trouw website

Gaan jullie in het buitenland trouwen, komen er gasten vanuit het buitenland naar jullie of gewoon omdat jullie het super tof vinden om een trouw website te hebben inclusief RSVP, programma, hotel suggesties en emails met updates? Zorg dat je optijd begint! Een website ontwerpen en bouwen kost veel tijd. Het leuke is wel dat je alles op 1 plek hebt en dat je gasten daar updates kunnen ontvangen.

6 - 12 maanden van te voren

Begin: Save the date

Willen jullie een save the date versturen? Zorg dat je dan 6 - 12 maanden voor de trouwdag een ontwerper in de armen neemt. Het versturen van de save the date doe je rond de 6 maanden van tevoren. Trouw je in het buitenland? Dan verstuur je ze nog eerder.

5 - 7 maanden van te voren

Begin: Trouwuitnodiging

Met het ontwerpen van de trouwuitnodigingen start je

6 - 7 maanden van tevoren mee. Het versturen doe je rond de 4 - 5 maanden van tevoren. Trouw je in het buitenland of moeten gasten eventueel een hotel regelen? Dan verstuur je ze nog eerder.

2 - 3 maanden van te voren

Begin: On the day items

Hebben jullie andere items gekozen zoals welkomstbord, gelofteboekjes, menukaarten en/of seating plan? Wanneer de trouwuitnodigingen de deur uit zijn kunnen we hier aan beginnen!

bottom of page