top of page

Een compleet persoonlijk traject
waarin alles mogelijk is

Van minimalistisch tot kleurrijke ontwerpen. Van save the dates tot een complete trouwsite, ik help jullie graag om de kleine details van jullie en relatie tot leven te brengen in op maat gemaakte wedding stationery. 
 
Neem hiervoor wel minimaal 6 maanden voor jullie gewenste trouwdag contact met mij op, zodat we nog echt de tijd hebben om de wedding stationery helemaal naar jullie wensen te maken.

Heb je nu echt een tof idee, wat helemaal out of the box is, dan gaat mijn design hart nog sneller kloppen.

Ga voor de wow-factor met een trouwsite!

Gaan jullie trouwen in het buitenland, komen er vrienden vanuit het buitenland naar jullie of willen jullie gewoon helemaal uitpakken, dan is een trouwsite helemaal iets voor jullie!

Compleet met RSVP, het programma, tips in de regio, dresscode, alles is mogelijk: You name it, I make it!
 
Vink de trouw website aan in de offerteaanvraag en we bespreken de mogelijkheden tijdens de vrijblijvende kennismaking.

Prijs trouwsite v.a. € 999,- ex btw. (inclusief ontwerp en website bouwen)

 

setting1.jpg
De highlights

Elk jaar neem ik een 4 - 6 koppels op maat aan die mijn liefde voor design, luxe afwerkingen en bijzondere ontwerpen delen. Dit op maat gemaakte proces biedt een uiterst persoonlijke ervaring waarbij ik ook graag persoonlijk langskom, jullie helemaal ontzorg tijdens dit proces, terwijl ik jullie visie voor de bruiloft helemaal tot leven zal brengen. 

16 weken

Is de gemiddelde tijd die wordt besteed aan een op maat gemaakt wedding stationery pakket, van de ontwikkeling van het moodboard tot aan het drukken en de productie.

€ 1199,- 

Is de minimale investering van een wedding suite op maat. Keuzes in aanvullingen, materialen, vormen en speciale afwerkingen hebben allemaal invloed op de prijs.

Ontwerp

Nu komt jullie idee echt tot leven! Nadat we jullie moodboards hebben doorgenomen en een idee hebben van de ontwerprichting, ga ik aan de slag met het maken van de mockups voor jullie trouwuitnodiging! Het kost ons zo'n 4 tot 6 weken om het eerste ontwerpvoorstel af te ronden. Tijdens die periode kun je erop rekenen dat ik achter de schermen veel plezier heb!

Levering

Vanaf het moment dat de kaarten naar de drukker zijn gestuurd is de levertijd 5 tot 10 werkdagen. Dit is afhankelijk van de eventuele gekozen papiersoorten en afwerking van de kaarten (handgeschept papier/foliedruk hebben een langere levertijd).

 

Jullie ontvangen de trouwuitnodigingen al helemaal klaar om te versturen, in 1 mooi pakket. 

1

3

5

Let's chat

We beginnen met elkaar leren kennen, jullie verhaal en het begrijpen van jullie visie voor de grote dag. Dit doen we via een virtuele kennismaking. Op basis van ons eerste gesprek kan ik een ruwe schatting maken van de kosten, ideeën en tijdlijn.

Om officieel te beginnen met het ontwerpproces is een aanbetaling van 50% vereist om Studio Batu te boeken. Mijn beschikbaarheid voor ontwerpen op maat is beperkt en vult zich ruim van tevoren. Alleen met een voldane aanbetaling zijn de plaatsen gegarandeerd.

2

Voor de intake kom ik graag persoonlijk bij jullie langs, zodat ik een goed gevoel krijg wie jullie zijn. Dan laat ik jullie alle mogelijke papiersoorten, enveloppen en alle mogelijke afwerkingen zien zodat jullie een goed idee krijgen wat allemaal mogelijk is.

 

Zodra ik precies weet wat jullie visie is en wensen zijn, ga ik lekker creatief aan de slag met het moodboard en het concept. Het kan verschillen hoe lang dit duurt, maar meestal 2 tot 4 weken. Deze presenteer ik ook persoonlijk.

4

Intake  & moodboard

Proefdruk

Of een proefdruk mogelijk is, is afhankelijk van de gekozen druktechniek. Bij sommige speciale afwerkingen is een proefdruk niet mogelijk omdat er een mal gemaakt moet worden.

 

Wanneer de kaart digitaal gedrukt zal worden is een proefdruk wél mogelijk én ook inbegrepen in het ontwerpproces. 

6

The big day

Wanneer de trouwuitnodigingen gedrukt zijn ga ik aan de slag met eventuele andere items die jullie gekozen hebben!

Ik doe niets liever dan de visie van jullie uitvoeren door middel van zorgvuldig samengestelde en prachtig items voor de dag zelf. Of je nu cocktailservetten, bewegwijzering, menu's of programma's wilt, ik ben er om je te helpen.

Wat custom koppels zeggen

Edith heeft een prachtige uitnodiging ontworpen voor onze trouwdag. Precies wat wij in gedachten hadden! Erg leuk dat de kaart helemaal gepersonaliseerd kon worden en we daardoor echt een unieke kaart hadden voor ‘onze’ dag. Edith dacht goed met ons mee, was vlot en helder in de communicatie en leverde snel de (concept) creaties aan. Wij raden Studio Batu van harte aan!
Sanne & Rolf - Trouwuitnodiging op maat
offerte

Persoonlijke offerte & vrijblijvende kennismaking aanvragen

Upload voobeeldfoto's
Upload moodboard
Welke items willen jullie zeker erbij hebben naast de uitnodiging?

Bedankt voor het aanvragen van een vrijblijvende kennismaking en persoonlijke offerte! 💌 Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

gradient1_edited.jpg
Studio Batu text

Belangrijk

Om ervoor te zorgen dat ik iedereen dezelfde aandacht en kwaliteit kan bieden,

en omdat ik naast Studio Batu ook werkzaam ben bij een ander bedrijf, neem ik elk jaar slechts

een beperkt aantal volledig op maat opdrachten aan. Dus, als je op zoek bent naar een op maat gemaakt project, neem dan tijdig contact met me op.

 • Hoelang van te voren verstuur je een trouwkaart?
  Het versturen van je trouwuitnodiging doe je rond de 4 - 5 maanden van tevoren. Trouw je in het buitenland of moeten gasten eventueel een hotel regelen? Dan verstuur je ze nog eerder. Zoek dus ook op tijd een ontwerper! Lees hier alle tips en timings.
 • Hoeveel kost een gemiddelde trouwuitnodiging?
  Het is heel lastig om een prijs te bepalen voor op maat gemaakte trouwuitnodigingen, omdat het afhankelijk is van verschillende factoren zoals; papier soort, afwijkende vormen, speciale afwerkingen zoals folie -of preegdruk etc. Als je een ontwerp op maat wilt, houd er dan rekening mee dat de vanaf prijs ongeveer ligt tussen de € 350,- en € 1500,-, afhankelijk bij welke ontwerper je het laat maken. Bij Studio Batu begint een luxe trouwuitnodiging ontwerp al vanaf €495,- ex btw.
 • Wat is het verschil tussen ontwerp -en productiekosten?
  De naam zegt het eigenlijk al, ontwerpkosten zijn alleen de kosten die je betaald voor het ontwerp. De productiekosten zijn kosten voor de drukker, gekozen papiersoort, speciale afwerkingen etc. Deze kosten zijn dus afhankelijk van jullie wensen en kunnen daarom pas na de offerte en intake definitief bepaald worden.
 • Waarom komt de naam van de vrouw als eerst op een trouwkaart?
  Deze etiquette komt uit de oude traditie, omdat de man vroeger het hoofd van het gezin was, kreeg de vrouw tijdens de bruiloft de eer. Haar naam wordt daarom nog steeds als eerste vermeld op de trouwkaart voor de bruiloft. Maar we leven natuurlijk in de 21e eeuw, koppels zijn niet meer alleen man en vrouw en mij maakt het niet uit welke naam eerst komt. Deze keuze laat ik helemaal over aan jullie!
 • Is een save the date nodig?
  Nee, je hebt niet perse een save the date nodig. Maar als je in het buitenland gaat trouwen, de bruiloft over meerdere dagen is verspreid of wanneer jullie in de zomervakantie trouwen, is het wel handig om je gasten het op tijd te laten weten zodat ze hier rekening mee kunnen houden.
FAQ
bottom of page